Gepubliceerd op 16-09-2020
Afgelopen week is dan eindelijk de winnaar bekend gemaakt van de Afstudeerprijs Inclusiviteit 2020. Er waren drie genomineerden: Abdellatif El Malki en Bram Janssen, beiden van de Hogeschool Arnhem Nijmegen en Youssef Khnafssi, student Avans Hogeschool.

Abdellatif deed de opleiding Bedrijfskunde en leverde zijn scriptie ‘Kansrijk opgroeien in Noordoost Arnhem’ in. Bram deed de opleiding ICT en deed mee met zijn afstudeerverslag ‘Continuous Accessibility’. Youssef deed de opleiding HRM en deed mee met zijn afstudeerscriptie ‘Diagnoserapport Diversiteit’.

De prijsuitreiking werd gehouden bij arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor.
Marcel Hielkema, directeur van Scalabor en penningmeester van de stichting, opende de uitreikingsbijeenkomst met een bevlogen betoog over inclusie. De laudatio werd uitgesproken door Prof. Dr. Annet de Lange, lector HRM bij HAN, waarna de prijs aan de gelukkige winnaar werd uitgereikt door Wim Ludeke, voorzitter Landelijk Expertise Centrum Speciaal Onderwijs (LECSO) en voorzitter van onze stichting.

En de winnaar is…Youssef Khnafssi, gefeliciteerd!
Naast eeuwige roem heeft de winnaar een cheque ter waarde van €1500,- en een prachtige bos bloemen gewonnen. De prijs is een initiatief van Stichting Inclusief Midden-Gelderland in samenwerking met Lectoraat HRM HAN.

Ongetwijfeld gaan de genomineerden en de winnaar een inclusieve toekomst tegemoet!