Gepubliceerd op 23-11-2021
Als ambassadeur van het Samen voor een Baan Netwerk draag je inclusief werkgeverschap een warm hart toe. Daarom staat landelijk de maand november in het teken van inclusie en 1000 voorbeelden. Voorbeelden van inspirerende praktijkverhalen van inclusieve werkgevers uit de regio en talentvolle werknemers die hun eerlijke verhaal delen.

Op dinsdag 30 november sluiten we de Maand van de 1000 voorbeelden af met een feestelijk slotevent op Papendal. Daarvoor nodigen we je van harte uit!
Het programma duurt van 16.00u tot 18.00u. Dit staat er op het programma:

– Speciale gast is Toine Klerks, voormalig teammanager van het Nederlandse rolstoelbasketbalteam. ‘Hoe kun je omgaan met veranderingen waar je zelf geen invloed op hebt, en wat kun je leren van paralympiërs om je droom te verwezenlijken’. Een boeiend verhaal met anekdotes, humor en zelfspot.

– De uitreiking van de award  ‘Beste Inclusief Ondernemer van het Jaar 2021’.
Het is nog een verrassing, maar 30 november wordt duidelijk wie zich een jaar lang de ‘beste inclusief werkgever’ van Midden-Gelderland mag noemen.

– De derde editie van Inclusief Magazine wordt gepresenteerd. Ook dit jaar is het magazine weer goed gevuld met verhalen van enthousiaste werkgevers en de manier waarop zij werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

– Arbeidsmarktadviseur UWV Jörgen Zegel spreekt over de ‘Arbeidsmarkt van nu en de toekomst’ en de rol van ‘skills-beroepen’.

– Tot slot sluit de landelijke organisatie Op naar de 100000 banen’ de maand van de 1000 voorbeelden officieel bij ons af.

Daarom: MIS HET NIET!
Meld je nu aan via info@samenvooreenbaannetwerk.nl.

Wanneer? Dinsdag 30 november 2021
Waar? Sportcentrum Papendal, Papendallaan 9 Arnhem.
Hoe laat? Van 16.00 uur tot 18.00 uur, inloop is vanaf 15.30 uur.

Let op: vergeet niet je QR-code of bewijs van vaccinatie mee te nemen! Lees hieronder meer over de maatregelen die worden genomen tijdens dit evenement.

Richtlijnen COVID-19
We hebben besloten dit evenement fysiek door te laten gaan met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en het Kabinet: QR check bij toegang, één looproute, geplaceerde zitplaatsen, catering zelfbediening, max. 1245 deelnemers en sluiting om 18.00u.

Wij zijn een netwerk wat kijkt naar mogelijkheden, want de regels zijn er voor bedoeld om de ondernemers, ook de horeca, door te laten draaien. Daarom hebben wij besloten dit event fysiek door te laten gaan.