Gepubliceerd op 21-04-2021
Voor iedere student is een nieuwe stageplek vinden al best spannend. Nóg uitdagender wordt het als je een student bent met een handicap.

Je bent dan niet alleen op zoek naar een geschikte stageplek, maar ook naar een werkgever die rekening houdt met eventuele aanpassingen en/of begeleiding die je nodig hebt.

De Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) is daarom samen met ROC Nijmegen, de Radboud Universiteit, UWV Werkbedrijf en Werkbedrijf Rijk van Nijmegen in 2019 een project gestart: Project Werklab.
Online magazine SAM van de HAN publiceerde hier een mooi artikel over.
Over hoe de HAN dat aanpakt, waar deze ‘inclusieve’ studenten zoal tegenaan lopen en hoe ze daarmee omgaan. Maar vooral ook dat het hebben van een beperking niet betekent dat je geen waardevolle kwaliteiten hebt, waar jij maar ook je (toekomstige) werkgever(s) veel profijt van kunnen hebben!

Nieuwsgierig geworden naar meer over Project Werklab? >>> op donderdag 22 april wordt er een ‘etalagebijeenkomst’ gehouden.
Hier kunnen werkgevers, studenten, student- en stagebegeleiders, docenten en andere geïnteresseerden een online kijkje komen nemen via Teams.
Aanmelden kan óók vandaag nog, stuur dan wel snel een e-mail!