Werk maken van inclusief werkgeverschap? Zet 20 juni in uw agenda!

Terug naar het overzicht
Na een succesvolle bijeenkomst tijdens de ‘Dag van de 1000 Voorbeelden’ nodigen wij u van harte uit voor een inspirerend en interactief vervolg met als thema ‘Inclusief ondernemen doe je samen’. Donderdag 20 juni 2019 | 15.30 uur tot 18.00 uur bij Alliander in Duiven.

Beleef deze middag de wereld van inclusief ondernemen door de ogen van bevlogen talenten, eerlijke ambassadeurs en interessante sprekers.

Laat u inspireren en doe mee!
Wij ontvangen u graag op de prachtige locatie van Alliander in Duiven. Alliander is vanuit het project Step2Work uw gastheer deze dag. Samen zorgen wij voor een inspirerend programma met een gezellige afsluiting.

Programma
15.30u inloop
16.00u welkom/ start
16.45u workshop
17.30u afsluiting en borrel

‘Inclusief ondernemen doe je samen’ is een gezamenlijke inspanning van Inclusief Werkgeven Midden-Gelderland, stichting Inclusief Midden-Gelderland, Gemeente Arnhem, Scalabor, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland.

Meld u zich hier aan! 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.