Verkiezingsplannen voor een inclusieve arbeidsmarkt

Terug naar het overzicht
Nog even en Nederland maakt de gang naar de stembus. Welke plannen hebben de partijen eigenlijk voor het bevorderen van een inclusieve arbeidsmarkt?

De landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt Cedris heeft de plannen van de politieke partijen op een rijtje gezet.
Cedris heeft eerder een visiedocument opgesteld, waarin concrete voorstellen staan voor het toewerken naar een inclusieve arbeidsmarkt. Dit 'Bouwplan naar een inclusieve arbeidsmarkt', is door Cedris aangeboden aan de politieke partijen en er is gevraagd dit als input te gebruiken voor hun politieke plannen voor de verkiezingsprogramma's omtrent inclusiviteit.

Ondertussen zijn de verkiezingsprogramma's gepresenteerd.
In het overzicht dat Cedris heeft samengesteld, zie je de visies en plannen van de verschillende politieke partijen. Zo kun je inzicht en overzicht krijgen over de inzet van verschillende partijen op het gebied van een inclusieve arbeidsmarkt.
Lees het volledige artikel van Cedris hierover of bekijk hier het overzicht als PDF-bestand.

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.