Uitnodiging Online Event Dag van de 1000 Voorbeelden

Terug naar het overzicht
Tijdens de Week van de 1000 Voorbeelden bedanken we in heel Nederland werkgevers die mensen met een arbeidsbeperking in dienst hebben genomen. Wil je ook het online event 'Dag van de 1000 Voorbeelden' bijwonen op donderdag 29 oktober 2020? Lees dan verder voor meer informatie en hoe je aan te melden.

Er komen steeds meer banen voor mensen met een arbeidsbeperking. De arbeidsmarkt wordt steeds inclusiever. Dat vieren we van 26 t/m 30 oktober 2020, tijdens de landelijke Week van de 1000 Voorbeelden 2020.

Tijdens de Week van de 1000 Voorbeelden worden werkgevers, die kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking, in het zonnetje gezet en willen we andere ondernemers inspireren om hun goede voorbeeld te volgen. Dit is het vierde jaar op rij dat een 1000 Voorbeelden-evenement wordt georganiseerd.

Wij organiseren op donderdag 29 oktober een online event rond inclusief werkgeven, het event 'Dag van de 1000 Voorbeelden' en bij deze nodigen we je van harte uit! Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan op info@inclusiefmiddengelderland.nl 

Deze activiteit maakt deel uit van de Dag van de 1000 Voorbeelden, een initiatief van het project ‘Op naar de 100.000 banen’ (een project van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland) en ‘Op naar de 25.000 banen’ (een project gericht op overheidswerkgevers). Op www.opnaarde100.000.nl vindt u meer informatie over deze projecten. Ook kunt u zien welke regionale activiteiten er, naast het landelijke evenement in Flevoland, nog meer worden georganiseerd in het kader van de Week van de 1000 Voorbeelden.
Wees er bij!

Uitnodiging webinar

 

 

 

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.