'Samen kom je verder'

Terug naar het overzicht
Blog van Marcel Hielkema, medebestuurslid van stichting Inclusief Midden Gelderland, voor Hét Ondernemersbelang Arnhem-Liemers: Naast mijn werk als directeur van Scalabor, zet ik mij ook op andere gebieden met veel energie in voor een zo inclusief mogelijke samenleving. Daarbij zie ik keer op keer hoe we door te verbinden en dwarsverbanden te leggen samen echt meer kunnen bereiken.

Bedrijvigheid in de regio
Deze maand had ik de enorme eer om gekozen te worden als voorzitter van VNO NCW Midden. De vereniging van ondernemers en werkgevers in de provincies Utrecht, Flevoland, Gelderland en Overijssel die in totaal bijna 40.000 bedrijven in de regio vertegenwoordigt. Met als doel het ondernemersklimaat te optimaliseren. Ik deed al veel werk voor de vereniging in mijn rol als voorzitter voor Arnhem-Nijmegen en Gelderland – posities waar ik nu afscheid van neem – maar dit is een mooie volgende stap en een mooie combinatie met mijn werk voor Scalabor. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan bedrijvigheid in onze regio.

Lees verder. En lees ook de andere blogs van Marcel op www.ondernemersbelang.nl

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.