Programma Online event Dag van de 1000 Voorbeelden

Terug naar het overzicht
Het aftellen is eindelijk begonnen! Vanmiddag om 16.00 uur begint het online event 'Dag van de 1000 Voorbeelden'. Meld je nog snel aan!

Het online event 'Dag van de 1000 Voorbeelden' wordt gehouden in de Week van de 1000 Voorbeelden 2020. In deze week zetten we in heel Nederland inclusieve werkgevers in het zonnetje. Tijdens het online event van vandaag doen we dit ook. En het is heel makkelijk om dit bij te wonen! Stuur een email naar info@inclusiefmiddengelderland.nl en geef aan dat je hier graag digitaal bij aanwezig wilt zijn. Je krijgt dan een email met je aanmeldlink. Heb je niks ontvangen, bekijk dan eerst je spamfolder van je emailaccount en neem anders snel contact op. Het event is vanaf elke willekeurige locatie bij te wonen, zolang je maar een telefoon/tablet/computer bij de hand hebt. Dus ook vanuit de comfortabele positie op je bank of tijdens het koken kan je erbij zijn! Het event is voor iedereen toegankelijk en je bent absoluut niet verplicht om actief deel te nemen, gewoon als toeschouwer bijwonen is ook mogelijk. Meld je dus nog snel aan!


Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.