Lancering tweede editie Inclusief Magazine

Terug naar het overzicht
Van 26 t/m 30 oktober was het de landelijke Week van de 1000 Voorbeelden. Op donderdag 29 oktober hielden wij- in samenwerking met arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor, WerkgeversServicepunt Midden-Gelderland en het UWV- het online event de Dag van de 1000 Voorbeelden. Hier werd onder andere ook de tweede editie van ons 'Inclusief Magazine' gepresenteerd.

Een magazine vol inspirerende voorbeelden van inclusief werkgeverschap in Midden-Gelderland.
Werkgevers die gaan voor een duurzame samenwerking, die meerwaarde biedt aan de hele organisatie. Of de werknemers een arbeidsbeperking hebben of niet, ze worden uitgedaagd en er wordt veelal gekeken of ze een opleiding kunnen volgen.
Door de huidige coronacrisis zijn de omstandigheden helaas dramatisch gewijzigd. Op de arbeidsmarkt vallen harde klappen. Sommige branches zullen weel banen zien verdwijnen, terwijl andere branches juist floreren, zoals tuincentra, bouwmarkten en webshops. En waarom zou extra menskracht niet mede kunnen bestaan uit mensen met een arbeidsbeperking?
Inclusief Magazine helpt dan werkgevers die extra personeel zoeken om een goed beeld te krijgen van de inclusieve praktijk en de mogelijkheden die er liggen.

Staat u op onze maillijst maar heeft u Inclusief Magazine (nog) niet ontvangen? Houd dan uw brievenbus goed in de gaten!
Volgende week toch nog niets ontvangen? Dan kunt u hier de digitale versie van ons magazine lezen.
Of heeft u toch liever een papieren exemplaar voor op de koffietafel of voor in de wachtruimte, stuur dan een email waarin u uw NAWT-gegevens doorgeeft en hoeveel exemplaren u wilt. U krijgt dan Inclusief Magazine door ons toegezonden.

Veel leesplezier en inspiratie gewenst!

 

 

 

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.