IGNITE AWARD 2021

Terug naar het overzicht
Ieder jaar organiseert en financiert de Stichting Anton Jurgens Fonds de IGNITE Award die uitgereikt wordt aan drie genomineerde startende sociaal ondernemers.

Alle genomineerden van de IGNITE Award krijgen toegang tot een waardevol netwerk en het vergroten van kennis en expertise. Dit zijn onmisbare tools voor startende sociaal ondernemers.
Als je je aanmeldt en geselecteerd wordt als genomineerde, dan ontvang je een intensief persoonlijk begeleidingstraject. Tijdens dit traject werk je je businessplan en pitch verder uit, onder begeleiding van trainers en een persoonlijk coach. Bovendien wordt er met alle deelnemers een professionele bedrijfsvideo gemaakt en ontvang je een jaarlidmaatschap bij Social Enterprise NL.
Tijdens de finale kiest de jury de winnaar van de IGNITE Award. De winnaar ontvangt een investeringsbedrag van maximaal €100.000,-.

Ben je zelf een startende social enterprise en zou je ook mee willen doen? Zit je in de ideeënfase, sta je in de startblokken of ben je niet langer dan twee jaar aan het ondernemen? Is je onderneming gevestigd in de provincies Overijssel, Gelderland of Noord-Brabant of ben je bereid je daar te gaan vestigen? Dan voldoe je in ieder geval al aan een aantal voorwaarden om mee te kunnen doen. Lees voor je je inschrijft eerst alle voorwaarden en spelregels goed door. 
Of bekijk ter kennismaking van de IGNITE Award eerst deze video.

Inschrijven voor deelname aan de IGNITE Award kan dit jaar van 1 tot 30 juni

Succes!


                             (Tworby, winnaar IGNITE Award 2020)

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.