Digitale bijeenkomst over de Banenafspraak tijdens corona

Terug naar het overzicht
1 juli werd de digitale bijeenkomst 'Alles wat je altijd al wilde weten over de Banenafspraak in coronatijd' gehouden. Hier werden de hobbels en de kansen besproken en discussieerden we over hoe de inclusie te behouden in deze tijd.

Samen kwamen Anneke Broekman (Sociaal Werkkoepel Amsterdam), Paul Manning (AutiTalent), Rob Witjes (UWV), Renzo Deurloo (GreenFox), Aart van der Gaag (aanjager Banenafspraak) en Martine Schuijer (St. Nederland Onderneemt Maatschappelijk!) tot de conclusie dat er altijd kansen zijn, ook nu!
De paneldeelnemers verwachten weliswaar dat de coronacrisis gevolgen zal hebben voor de banenafspraak, maar denken ook dat maatwerk op individueel niveau en commitment aan de banenafspraak de belangrijkste ingredi├źnten zijn om te zorgen voor baanbehoud in deze moeilijke periode.

Heb je het helemaal gemist of kon je hier niet aan deelnemen? Kijk dan hier de registratie terug. Of bekijk hier de korte compilatie.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.