Alleburen interviewt Wim de Goei van Presikhaaf Schoolmeubelen

Terug naar het overzicht
Vandaag het tweede interview dat Nick van grafisch ontwerpbureau AlleBuren voor ons heeft gehouden. Dit keer spreekt hij met Wim de Goei, managing director van Presikhaaf Schoolmeubelen te Arnhem.

Presikhaaf Schoolmeubelen kan je zonder moeite een inclusieve werkgever noemen, met een groot aantal medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Wij wilden graag weten of en hoe dit bedrijf hun medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk hebben kunnen houden tijdens deze coronacrisis. Hebben ze aanpassingen moeten doen? Is het überhaupt wel mogelijk in deze tijd, om toch inclusief te ondernemen? Presikhaaf Schoolmeubelen maakt al tientallen jaren hoogwaardig schoolmeubilair, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en sociaal ondernemen hoog in het vaandel staan. Goede redenen voor een interview.

 

 

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.