Afstudeerprijs St. Inclusief Midden-Gelderland 2020

Terug naar het overzicht
De Stichting Inclusief Midden-Gelderland stelt een geldbedrag in het vooruitzicht voor het beste afstudeerproduct met als thema Inclusiviteit en Inclusief Ondernemerschap, waarmee kansen voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt worden vergroot.

Voor deze prijs komen afgestudeerden van het HBO studiejaar 2019-2020 van de hogescholen HAN, Saxion Deventer, Christelijke Hogeschool Ede en Van Hall Larenstein Velp in aanmerking. De afstudeerproducten moeten met een 8 of hoger zijn beoordeeld.
Een voordrachtformulier is op verzoek van student, docent of coördinator verkrijgbaar bij de secretaris van de voorselectiecommissie, mr. Peter Rambags MA, bereikbaar per telefoon of Whatsapp via telefoonnummer 06-55325403 of e-mailadres:  peter.rambags@han.nl.
De inzendingen zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. De uiterste inzenddatum is 9 juli 2020.  De Prijsuitreiking is op 10 september 2020.  

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.