Gepubliceerd op 12-02-2019
Onze arbeidsmarkt wordt steeds inclusiever. Er komen steeds meer banen voor mensen met een diversiteit aan talent. Dat verdient aandacht en waardering. Daarom organiseren stichting Inclusief Midden Gelderland en werkgeverscollectief Inclusief Werkgeven Midden Gelderland een bijeenkomst voor werkgevers op de Dag van de 1000 Voorbeelden op 14 maart 2019.

Op deze dag willen we de inclusief werkgevers in onze regio bedanken voor de manier waarop zij binnen hun onderneming kansen creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Om hen in het zonnetje te zetten en andere werkgevers in onze arbeidsmarktregio te inspireren.

Donderdag 14 maart 2019
Koepelkerk Arnhem | Jansplein 60
16.00 uur tot 18.00 uur
(15.30u inloop | 17.30u netwerkborrel)

Tijdens dit minisymposium presenteren o.a. Annet de Lange (HAN), Ronald Haverkamp (Wethouder gemeente Rheden) en Martien Louwers (Wethouder gemeente Arnhem) hun visie op inclusief werkgeven.
Als blijk van waardering ontvangt u een aandenken aan deze dag.

U kunt zich voor deze activiteit aanmelden via aanmelden@wsp-mg.nl.We zien u graag op 14 maart!

Met vriendelijke groet,

Theo Duijker en Wim Ludeke
namens Inclusief Werkgeven Midden-Gelderland en stichting Inclusief Midden-Gelderland

De Dag van de 1000 Voorbeelden is een initiatief van het project ‘Op naar de 100.000 banen’ (een project van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland). Naast regionale activiteiten wordt er ook een landelijk event in Den Haag georganiseerd. De Dag van de 1000 Voorbeelden vindt dit jaar voor de derde keer plaats.

Meer informatie op www.dagvande1000voorbeelden.nl.