Gepubliceerd op 12-01-2022
We beginnen dit nieuwe jaar met een nieuw bestuurslid, namelijk Angèle Welting. Graag stelt zij zich aan u voor.

Hallo, mijn naam is Angèle Welting.
Sinds drie jaar ben ik directeur van Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland (WSP, red.), een samenwerking van de negen gemeenten en UWV in deze regio.
Ik woon in Zeist met mijn man en twee jongens. In mijn vrije tijd bootcamp ik lekker in het bos of ga ik rondje fietsen. In de zomer ben ik graag in de bergen te vinden om te wandelen en te klimmen.

Een belangrijk motto is mijn leven is dat de waarde van werk zoveel meer is dan alleen geld verdienen. Het biedt mensen structuur en kans om te ontwikkelen, collega’s te ontmoeten en bij te dragen aan iets groters. Daarom vind ik het zo mooi om samen met allerlei partners in de regio te werken aan de inclusieve arbeidsmarkt.
Stichting Inclusief Midden-Gelderland jaagt bestaande initiatieven aan en probeert partijen aan elkaar te verbinden. Het Samen voor een Baan Netwerk is hier een mooi voorbeeld van. Met de stichting, WSP, arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor en UWV trekken we hierin samen op. In het netwerk verbinden we werkgevers aan elkaar en willen we ze inspireren.

De afgelopen drie jaar was ik als adviseur al nauw betrokken bij stichting Inclusief Midden-Gelderland. We maken dit alleen nu formeel, dus eigenlijk verandert er weinig.
We blijven ons samen inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt, waar iedereen mag mee doen.

Angèle, welkom!